Årets kunsthappening på Bomuldsfabriken

Denne bildekrusellen krever javaskript.

VI VAR MED på årets kunsthappening på Bomuldsfabrikken! Her er lokale unge aktører i samspill med profesjonelle kunstnere. I flere dager har 4 klasse på Steinerskolen øvd, komponert, diktet, trommet og spilt på sine instrumenter sammen med musikeren Isak Anderssen fra prosjektet LEMUR. At vi fikk en flott kulturopplevelse er sikkert. Bomuldsfabrikken yret av liv, og ikke for å være partisk, men orkesteret vårt var vel et av de kuleste innslagene? De var kjempestolte selv! Og Isak Anderssen, han var veldig fornøyd med elevenes innsats og samarbeidet med skolen.

Vi gleder oss til neste kreative prosjekt dukker opp!

Her kan du lese mer om utstillingen OVERSETTELSER:

http://www.bomuldsfabriken.no/utstillinger.php?id=C0_6_21

Legg inn en kommentar