3 retters middag

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Dette begynner å bli en årlig tradisjon!  10 klasse inviterer hvert år fjorårets 10 klasse på en helaften med 3 rettes middag på menyen. Det er riktig hyggelig når de «gamle» elevene kommer på besøk. Hva har skjedd siden sist? Hvordan er det på videregående? Hvordan er lærerne?  Samtalene rundt bordet går løst og muntert.

Som forarbeid til en slik kveld, gjør elevene en mesterlig innsats i menyplanlegging, bevertning, bordpynt, servering og kokkelering. Alt skal være ferdig på et par timer, så her må det samarbeides, times og tilrettelegges.  Ikke noe tøys. Gjestene står snart i gangen og skal ha velkomstdrink og en hyggelig velkomst! Lærer Anders sine instrukser er tydelige for alle. Her er det bare å henge i.

Denne gangen bestod menyen av:

Forrett
Asparges i en kjole av bacon med parmansandryss og hollandaise.

Hovedrett
Viltgryte av rein med potetstappe og tyttebær

Dessert
Sjokoladefondant med frisk jordbærsaus og hjemmelaget is

Drikke: Kildevann m/isbiter

Legg inn en kommentar