Vi sykler for TV-aksjonen 2018!

Fredag 19.10.2018 har skolen i forbindelse med årets TV-aksjon en «innsats for andre dag». Tv-aksjonen er i år til inntekt for Kirkens Bymisjon – Mindre alene sammen! Vi startet med dette konseptet i 2016 – og synes det er fint å bidra for andre og for et godt formål, som også understøtter miljø, klima og helse.  Arendal kommune er en sykkelby – vi ønsker også å fremme interesse for dette og ikke minst er det innmari gøy!

I år er det en gruppe fra ungdomsskolen som skal sykle 67,8 km, beregnet til 4t 22 min. Inntekter samles inn fra sponsorer og andre som vil bidra! Vil du være sponsor eller bidra?

Kanskje elevene motiveres av at du også gir din støtte? Alle midler går selvfølgelig uavkortet til årets TV-aksjon. VIPPS til Steinerskolen i Arendal Vipps# 77319. Logg inn på din Vipps, velg «Betal», søk opp «Steinerskolen i Arendal», tast inn ønsket beløp og VIPPS så har du også vært med på vår innsats for andre dag.

GOD TUR!

epostsignatur-1

Hovedsponsorer: Richard Andersen Elektro, Sandås Anlegg AS, Minde Håndverkstjenester, SERIT Agder og Steinerskolen i Arendal…….. OG FLERE BLIR DET FORHÅPENTLIGVIS I LØPET AV DAGEN!

I fjor ble vi nummer 3 på giverstatetikken i Arendal kommune. Klarer vi det samme i år?

2017 TAKK FOR STØTTEN SPONSORER TV-aksjonen 2017

Ellers skal skolen ha åpen mikrofon og felles bålsuppe i forbindelse med TV-aksjonen – For å markere innsats for andre dag og «mindre alene sammen» !

Vi avslutter med denne vakre TV-aksjonen melodien TIL DEG!
Eller du kan kose deg med en snutt fra vårt kollegiemøte:):):)