Learn to change the world

Steinerskolene 100 år – WALDORF 100

Vi ferier at Steinerskolene fyller 100 år i år. Vi skal ha aktivitetsuke i uke 37 hvor vi markerer Waldorf 100 jubileet.

Den første Steinerskolen ble grunnlagt i byen Stuttgart i Tyskland i 1919. I dag er det 1092 Steinerskoler i over 80 land rundt om i verden. De fleste ligger i USA og Europa. Antall steinerskoler i verden vokser, spesielt i Asia. Steinerskoleelever over hele verden gir sitt bidrag for å skape en bedre verden. 100 år, det er bare begynnelsen!

Vi ferier med et femdagers program fullt av spennende aktiviteter. 3 til 10 klasse er delt opp i ulike grupper med forskjellig innhold; Superhelter, Rytme gjennom støyen, Verdensmusikk, Tidskapsel, Utemiljø, aktivitet og bevegelse, Bærekraftig fotoutstilling, Våg å forandre verden, Bienes betydning, Mosaikk, Grønt og ferskt, Film crew. Du kan lese mer om de ulike gruppene her.

1 og 2. klasse har egne alderstilpassede aktiviteter denne uken. Det har kanskje noe med trommer og sirkusaktiviteter å gjøre?

Vi hadde i utgangspunktet tenkt at ukens elevaktiviteter skulle ende ut i en fest for elever, foreldre og inviterte gjester til en kombinert skoleåpning av nybygget og bursdagsfest! Nå er det dessverre slik at salen ikke blir ferdig i tide. Vi inviterer dere derfor heller til « Åpent Hus» fredag 13. september fra kl. 14.00-17.00. Søsken og foresatter og er hjertelig velkommen til en titt inn på den nye skolen, se på hva elevene har jobbet med i uken som har gått, kanskje det er noen smakebiter fra Grønt og ferskt gruppen, gå en vandresti på skoleområdet, med mer.

Åpning av nybygget flyttes til Oktober!