Bli en Bievenn du og!

Onsdag 20 mai ble verdens biedag markert! Regjerningen og FN oppfordrer alle til å gjøre en forskjell for biene🐝 🐝🐝. Vi på Steinerskolen er med på det! Vil dere også være med? Villbiene og biene i skolehagen betyr mye. De er truet og trenger hjelp. Vi har starter en liten kampanje for å øke bevisstheten rundt biene i vårt lokalmiljø! Bli med å gjøre en forskjell – det er lett🐝🌷🌱. Følg med på våre sosiale medier fremover (Instagram og Facebook). Bli en Bievenn du og! Spre gjerne budskapet og bevissthet rundt biene på sosiale medier, og du kan også være med i trekningen av fine beewraps eller få tilsendt bievennelige frø!

Noen elever har vært med å lage to fine informasjonsvideoer om bienes betydning og hva du kan gjøre for å bidra til å bedre livsvilkårene for biene.

Videosnuttene kan du se her: