Påmelding til informasjonsmøte

Påmelding til informasjonsmøtet er nå stengt. Ta direkte kontakt med skolen her om du ønsker informasjon eller her om du ønsker å søke om skoleplass.

______________________________________________________________________________

Er du nysgjerrig på hva en steinerskole er? Ønsker du innblikk i grunnleggende ideer og overordnede mål i steinerskolens læreplan? Vil du høre om steinerpedagogikk og skoleliv?

Da er du hjertelig velkommen til informasjonsmøte på Steinerskolen i Arendal onsdag 27.01.2021 kl. 18.00-19.30. (NB! Ny dato er satt til 27.1.21 pga. nye forsterkede nasjonale smitteverntiltak)

På grunn av koronasituasjonen ønsker vi forhåndspåmelding, slik at vi kan gjennomføre møtet innenfor gjeldende smittevernsregler.

Meld deg på her: LINK TIL PÅMELDING (IKKE AKTIV – PÅMELDING LUKKET)

Søknadsfrist for inntak til skoleåret 2021-2022 er 01.02.2021. Skolen har plass til 16 elever i neste skoleårs 1. klasse.