KREATIV HELG Informasjon og påmelding

Kreativ helg komiteen ønsker velkommen til Kreativ Helg på Steinerskolen søndag 19. september.

Kreativ Helg er en tilstelning for alle skolens barn, foresatte og ansatte som FAU og foreldre ved Steinerskolen arrangerer. Tanken bak Kreativ Helg er å lage en sosial møteplass for store og små, hvor man kan bli kjent med familier på skolen på tvers av klassetrinnene, samtidig som man har mulighet til å lære noe nytt. Dette er et lavterskeltilbud hvor vi skal ha det moro, og vi tenker det skal bli hyggelig med sammenkomster etter så lang tid i sosial dvale.

I år er det kurs i Taekwon-Do, Beewraps, Arabisk/Farsi skriftkurs, Førstehjelp, Redesignkurs, Salsa og Bachatakurs, Drill og Klesmaling!

Informasjon om kursene finner du her og link til påmelding finner du her (påmelding er nå stengt) . Påmeldingsfrist er 14. september.

Gjeldende smittevernregler følges.

Med hilsen