JULEMARKED 2021

Søndag 21.11.21 kl. 11.00-16.00 arrangerer vi tradisjon tro julemarked for store og små på Steinerskolen.

Velkommen til alle som ønsker å åpne adventstiden med god julestemning, spise god mat, handle gaver, delikatesser og ferske brød. Det blir juleverksted og andre aktiviteter for barn som fortellerstund, kanefart og dukketeateret «Rumleskaft». 10. klasse spiller skuespillet «Den innbilt syke» av Moliere. Er du nysgjerrig på pedagogikken og på hvordan barnehagen og skolen driver? Kom innom for en prat i informasjonsstanden til barnehagen! Snakk med elever og medarbeidere og ta en titt på skolen. Velkommen til alle!

Arrangementet på Facebook finner du her: https://fb.me/e/53jdbO1qr

Ha en riktig god førjulstid!

Alternativ parkering denne dagen er p-plassen på REMA1000 i Torsbudalen.