Skolekantine

Elevene på Steinerskolen vil gjerne ha skolekantine! Elevrådet har vært sterkt engasjert i saken og vi har derfor et tilbud om skolemat to dager pr. uke. Tilbudet er for elever fra 3. – 10. klasse. 

Steinerskolen er opptatt av grønne verdier. Maten i kantina, er derfor plantebasert og hjemmelaget. Vårt kantinepersonell er fra Midtøsten. Vi har derfor gleden av å få servert matretter fra deres egne oppskrifter, kombinert med norsk mat. På grunn av kostnader, kan vi ikke å tilby heløkologiske måltider som kantinemat, men maten skal være sunn, smakfull og vakker. Maten er også tilpasset matpreferanser og allergier.  

Elevene evaluere tilbudet gjennom året og tilbakemeldingene er gode. De får også komme med ønsker til menyen. En viktig tilbakemelding for oss på skolen, er at det har en stor trivselsskapende effekt og at de er noe elevene gleder seg til. 

Tilbudet er en abonnementsordning. Elever som ikke er med i ordningen, spiser sammen med medelevene sine i kantina. Mer informasjon om ordningen finner du i påmeldingen. 

Påmelding elev: https://form.jotform.com/221393371897365 

Avmelding elev: https://form.jotform.com/222541717677361